Voor ambitieuze projectassistenten die een sprong willen maken

Als je op zoek bent naar een praktische methode om projecten te managen, dan is deze training Projectmanagement iets voor jou. Je leert hoe je projectactiviteiten kunt beheren in alle projectfases, van idee tot oplevering, je kent de essentiële projectmanagementtools en leert de systemen kennen en de vaardigheden onder de knie krijgen.

In deze praktische, hands-on training verbeter je je projectmanagementvaardigheden. Je creëert structuur en overzicht in je projecten door het gebruik van handige templates en je brengt dit helder over aan het projectteam. Je kunt direct toepassen wat je leert in je dagelijkse werkzaamheden. Zo groei je in je rol als projectmanager.

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.