Professioneel meedenken met je management

Als managementondersteuner wordt steeds meer van je verwacht dat je actief meedenkt met het management in plaats van dat je je ondergeschikt opstelt. Maar hoe word je een goede sparringpartner? Hoe kun je in gesprekken sturen op een gelijkwaardige samenwerking? Aan welke skills moet je werken?

Tijdens deze tweeënhalfdaagse blended training krijg jij de handvatten aangereikt om, vanuit je eigen logica, inzichten en ideeën te verwoorden. Daarmee voel je je comfortabel genoeg om de plek in te nemen naast je manager in plaats van zijn ondergeschikte te blijven. Zo kun jij echt bijdragen aan hoger management en aan de kwaliteit van besluitvorming. En wordt de samenwerking tussen jou en jouw leidinggevende(n) productiever.

Download de brochure

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.