Het vernieuwde Management Support Magazine 

Hopelijk wordt dit jaar – het kan bijna niet anders – stukken beter dan het vorige. Want wat hebben we afgezien en gebikkeld, op het werk en thuis. Alles was anders. Er werd een flink beroep gedaan op ieders veerkracht. Ook het Management Support-team past zich aan met een nieuwe eigentijdse stijl. 

Zo zetten wij in ons magazine jouw rol centraal in artikelen met aangescherpte formats, bijvoorbeeld de rubriek ‘High potential’. We hebben het omgedoopt tot ‘Podium’, een plek waar iedereen als ondersteuner kan staan met een verhaal dat staat als een huis. En: de fotografie verhuist óók mee naar de cover. Want stockbeeld is aardig, maar mensen van vlees en bloed zijn aantrekkelijker. De interviewkandidaten staan ook niet voor niets in de spotlight, dat mag gezien worden. Columnisten wisselen elkaar vanaf nu af, zodat we verschillende stemmen kunnen laten horen. De uitsmijter op de laatste pagina wordt dit jaar ook anders. We trappen af met columnist en tekenaar Danielle van Hierden.

Benieuwd naar het nieuwe Managent Support Magazine? Vraag nu gratis een digitaal proefnummer aan en zet jouw rol centraal in je persoonlijke en professionele groei. 

Veel leesplezier! 

Met vriendelijke groet,

Vera Bot
Hoofdredacteur Management Support 

Ja, ik ontvang graag een gratis digitaal proefnummer