Incompany trainingen

De kennis en vaardigheden van medewerkers of collega’s naar een hoger niveau tillen? Met de interactieve trainingen van Management Support boek je het gewenste resultaat. Ons aanbod is aan te passen naar jouw specifieke leerbehoefte en wensen.
 

Waar kun je uit kiezen:

  • Inspiratiesessie: Een sessie om te plannen tijdens team- of vakbijeenkomsten en afdelingsoverleggen, tijdens een lunchpauze of aan het eind van de werkdag. In korte tijd helemaal up-to-date én geïnspireerd over relevante thema’s.
  • Workshop: Een combinatie van inspiratie en praktische toepasbaarheid. In 2,5 uur prikkelt de trainer de deelnemers om na te denken over het onderwerp en hoe dit te vertalen naar de praktijk.
  • Eendaagse / meerdaagde training: Een eendaagse en/of meerdaagse training is dé manier is om meer te leren over een onderwerp. We bieden ruim 70 trainingen en workshops aan onderverdeeld in 5 thema’s.
  • POWER-training: Een POWER-training is de juiste keuze voor een snelle start. De essentie: één onderwerp in één dag, kort en bondig vanuit verschillende invalshoeken belicht door verschillende trainers vanuit hun eigen expertise.
     

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze opleidingsadviseur Pleuni Maassen. Zij denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

E-mail: pleunimaassen@vakmedianet.nl
Telefoon: 06 12 89 84 04

Ja, ik ontvang graag vrijblijvend een offerte