Evenementen organiseren en programmeren anno nu

De rol van de evenementenorganisator is de afgelopen tijd aanzienlijk veranderd. Of liever gezegd: verbreed. Zo is de bekende en toch al uitdagende rol van organisator aangevuld met die van protocolen hygiënemanager. Althans, als het evenement op locatie  plaatsvindt. Zo niet: ook dan ga je om tafel om vanuit doelstelling, doelgroep en mogelijkheden een hybride of online evenement te  organiseren dat de boodschap optimaal overbrengt.

Je leert in te springen op de veranderende omstandigheden: je kent de (on)mogelijkheden, uitdagingen en kansen op het gebied van eventmanagement. Je krijgt handige checklists en tools om je project vorm te geven, de begroting op te stellen en kosten te beheersen. En je krijgt voorbeelddraaiboeken, praktijkverhalen, tips en trends.

Download de brochure

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.