De ontwikkeling van het secretaressevak vraagt om een coachende assistent, en nu des te meer. Van minder direct handelen en oplossen naar positief kritisch, meedenken en reflecteren. Open de ogen van de ander, leg verantwoordelijkheden daar waar ze horen, maak vaagheden duidelijk. Vragen stellen moet je leren en is te leren. Assistenten die meer coachend vragen stellen, worden serieus genomen en als gesprekspartner gevraagd. Ze ondersteunen met plezier en vol zelfvertrouwen in hun futureproof rol!

Tijdens deze opleiding leer je hoe je anderen in beweging zet. Open de ogen van de ander, leg verantwoordelijkheden daar waar ze horen en maak vaagheden duidelijk. 

Download de brochure

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.